Ett Nytt år med nya besparingar och ROT-avdrag

Ett Nytt år med nya besparingar och ROT-avdrag

Ett Nytt år med nya besparingar och ROT-avdrag

23 januari 2024

Dela den här artikeln

Ett nytt år innebär nya möjligheter, och för dig som husägare innebär det även nytt ROT-avdrag. Ta hjälp av ROT-avdraget och gör år 2024 till året då du installerar en energieffektiv värmepump.

Testa ditt hus och se vad du kan spara

Gott nytt år 2024!

De senaste veckorna har varit riktigt kalla. Det har du säkert märkt på såväl utetermometern som på dina energi- och elräkningar. Men oroa dig inte – vi på DREM kan hjälpa dig att minska dina uppvärmningskostnader.

Gör ett smart val för ditt hem – installera en modern värmepump 2024

Om du fortfarande använder gas, olja eller andra äldre uppvärmningssystem är det dags att installera en luft/vatten- eller bergvärmepump. En ny värmepump?! Vi vet att det vid första anblicken kan se ut som en stor investering, men genom att installera en ny och modern värmepump kan du spara mycket pengar i längden.

Kombinera ROT-avdraget med vår exklusiva rabatt

Just nu kan du ta del av DREMS exklusiva rabatt på 5 000 kr när du köper en luft/vatten-värmepump från Panasonic via oss. Vår rabatt i kombination med ROT-avdraget gör ditt värmepumpsköp till en riktigt förmånlig affär.

Kundexempel från Skåne

En av våra kunder i Skåne valde nyligen att installera Panasonics luft/vattenvärmepump Monobloc 9kw T-CAP J-Gen (wh-mxc09j3e8) och Panasonics rostfria cylindriska varmvattentank på ca 200 liter (PAW-TD20C1E5) med WiFi-anslutning. Totalpriset inklusive moms var 150 595 kr. Efter att ha utnyttjat sitt ROT-avdrag på 13 554 kr och vår rabatt på 5 000 kr reducerades kundens pris till 132 041 kr.

Kundens hus är 250 kvm stort och har ett energibehov på 33 352 kWh per år. Genom att installera en luft/vatten-värmepump via oss på DREM kan kunden göra en besparing på 23 520 kWh per år. 

Med ett genomsnittligt pris på 248 öre/kWh blir den årliga besparingen ca 58 330 kr, vilket innebär en månatlig besparing på ungefär 4 861 kr. Detta är inte bara en betydande energibesparing, utan även en stor minskning av uppvärmningskostnaderna.

Påbörja din resa mot ett energieffektivt hem – kontakta oss idag!

Med ROT-avdraget och vårt nuvarande erbjudande är det enklare än någonsin att göra ditt hem mer energieffektivt och minska dina uppvärmningskostnader. Ta reda på hur mycket du kan spara med vår värmepumpskalkylator eller kontakta oss på hej@drem.se, så återkommer vi med en gratis offert.

Dela den här artikeln

Få offert på en minut

Få offert på en minut

Få offert på en minut

Få offert på en minut

Vad säger våra kunder?

Vad säger våra kunder?

Vad säger våra kunder?