Panasonic – världsledande värmepumpstillverkare

Vi installerar luft-vattenvärmepumpar från Panasonic,
inom 4 - 6 veckor.

Panasonic – världsledande värmepumpstillverkare

Vi installerar luft-vattenvärmepumpar från Panasonic,
inom 4 - 6 veckor.

Panasonic – världsledande värmepumpstillverkare

Vi installerar luft-vattenvärmepumpar från Panasonic,
inom 4 - 6 veckor.

Vill du investera i en hållbar och innovativ luft-vattenvärmepump? Välj Panasonic. Med över 60 års erfarenhet av branschen är Panasonic världsledande inom innovation och tillverkning av luft-vattenvärmepumpar. Deras passion för att skapa effektiva och miljövänliga lösningar har gjort dem till ett populärt varumärke bland husägare över hela världen.

Testa vår värmepumpskalkylator

Testa vår värmepumpskalkylator

Testa vår värmepumpskalkylator

Innovation och energieffektivitet sedan 1958

Det japanska varumärket Panasonic har varit en föregångare inom värmepumpsteknologi sedan de tillverkade den första kylaren för hemmabruk i slutet av 1950-talet. Sedan dess har Panasonic kontinuerligt utvecklat och förfinat sina värmepumpar för att möta sina kunders behov. Idag använder de sig av innovativa teknologier för att skapa bekväma och energieffektiva lösningar för uppvärmning och kylning av dagens moderna hem.

DREM och Panasonic

När du ska uppdatera ditt uppvärmningssystem är det viktigt att välja en pålitlig och effektiv lösning som kan ge dig både komfort och energieffektivitet under flera år framöver. Därför har vi på DREM valt att samarbeta med Panasonic. 

När det kommer till att skapa ett behagligt inomhusklimat på ett energieffektivt sätt året runt är en luft-vattenvärmepump från Panasonic en av de bästa värmelösningarna på marknaden. Värmepumparnas avancerade teknologi och höga kvalitet garanterar en pålitlig och effektiv prestanda, vilket gör dem till ett bra val för dig som vill ha både komfort och låga energikostnader.

Panasonics värmepumpar finns dessutom i flera modeller för att passa olika fastigheter och behov. Det innebär att det finns en Panasonic-pump för alla oavsett om du behöver värma upp ditt hem under kalla vintrar, kyla det under varma sommardagar eller både och. 

Förutom att erbjuda överlägsen prestanda och mångsidighet är Panasonics värmepumpar också hållbara och miljövänliga. Genom att välja en Panasonic-värmepump kan du inte bara minska din energiförbrukning och koldioxidavtryck, utan också bidra till att bevara vår planet för framtida generationer.

Genom att samarbeta med Panasonic kan vi på DREM erbjuda dig luft-vattenvärmepumpar av hög kvalitet till ett bra pris – tryggt och prisvärt.

Känn dig trygg med Panasonic

Som Panasonics ProPartner kan vi på DREM erbjuda dig servicepaketet Aquarea Service+ Premium gratis i ett helt år när du köper en värmepump från Panasonic via oss. Servicepaketet kostar normalt 4 428 kr/år.

Kontakta oss idag

Vill du installera en värmepump från Panasonic i ditt hem? Kontakta oss idag. Våra energirådgivare svarar gärna på dina frågor, ger dig expertråd och hjälper dig att göra rätt val för ditt hem. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt hem ännu mer bekvämt och energieffektivt med en Panasonic-värmepump!

Vanliga frågor om Panasonic

Är Panasonics värmepump bra?

Ja. Panasonic tillverkar värmepumpar av högsta kvalitet.

Vad kostar en Panasonic värmepump?

En luft-vattenvärmepump från Panasonic kan kosta omkring 40 000 – 150 000 kr exkl. installation.

Hur länge håller en luft-vattenvärmepump från Panasonic?

En luft-vattenvärmepump håller i ca. 15 – 20 år, förutsatt att den underhålls på rätt sätt.

Var tillverkas Panasonics värmepumpar?

Panasonic har ett omfattande nätverk av produktions- och utvecklingsanläggningar. År 2018 började Panasonic tillverka luft-vattenvärmepumpar i sin fabrik i Pilsen, Tjeckien, för att tillgodose den ökade efterfrågan i Europa.

Aquarea L-generation luft-vattenvärmepumpar

Panasonics nya L-generation tar luft/vatten värmepumpar till en helt ny nivå av komfort och effektivitet, med enastående design och avancerade funktioner

Aquarea j-generation Luft-vattenvärmepumpar

Panasonics Aquarea luft/vattenvärmepumpar har sömlös fjärrstyrning och passar bra i både nya byggnader och renoveringsprojekt med sin förbättrade design som smälter in i omgivningen.

Testa vår värmepumpskalkylator

Testa vår värmepumpskalkylator

Testa vår värmepumpskalkylator