Våra varumärken

Här hittar du DREM:s noga utvalda värmepumpstillverkare. Vi erbjuder effektiva värmepumpar av hög kvalitet från varumärken med lång branscherfarenhet.

Testa vår värmepumpskalkylator

Testa vår värmepumpskalkylator

Testa vår värmepumpskalkylator

Våra varumärken

När du vill installera en värmepump i din fastighet gäller det att välja en pålitlig värmepumpstillverkare. Vi samarbetar enbart med ledande tillverkare som Nibe och Panasonic för att du ska känna dig trygg med din värmepump.

Värmepumpstillverkare med stor erfarenhet

Värmepumpstillverkare
med stor erfarenhet

När det kommer till värmepumpar är erfarenhet och branschkunskap två nyckelfaktorer för både lyckad installation och pålitlig drift. Erfarna värmepumpstillverkare förstår de unika behoven och utmaningarna som finns i olika fastigheter. De anpassar sina värmepumpslösningar till olika klimatförhållanden och energikrav, vilket är avgörande för att du ska få ut det mesta av din värmepump där du befinner dig.

Att välja branschkunniga värmepumpstillverkare ökar också chansen att du får den mest innovativa lösningen. Dessa tillverkare har under flera år finjusterat sina produkter för att möta de ökade kraven på energieffektivitet och miljövänlighet. Det innebär att du genom att välja ett värmepumpsmärke som Nibe eller Panasonic investerar i en lösning som möter både dagens och framtida utmaningar.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Våra engagerade energirådgivare hjälper dig att hitta rätt värmepump och guidar dig genom hela processen. Kontakta oss idag för mer information om vilket värmepumpsmärke som passar dig och din fastighet.

Vanliga frågor om värmepumpstillverkare

Vem tillverkar värmepumpar?

Det finns många olika värmepumpstillverkare. Här är några exempel: Nibe, Panasonic, Thermia, Viessmann, Bosch och IVT.

Vilket märke är bäst på luft-vattenvärmepumpar?

Vi erbjuder luft-vattenvärmepumpar från de ledande värmepumpstillverkarna Nibe och Panasonic.

Testa vår värmepumpskalkylator

Testa vår värmepumpskalkylator

Testa vår värmepumpskalkylator