Full-stack Developer

Stockholm, Sweden

Om oss

DREMs vision är att hjälpa privata hushåll och villaägare hitta den bästa energilösningen för deras ekonomi och för klimatet. Vår historia började med en vilja att förenkla och förbättra processen för privata hushåll vid köp- och installation av värmepumpar. Genom att digitalisera hela processen och erbjuda en nyckelfärdig lösning tar vi ett helhetsansvar mot konsumenten. Vi förändrar världen – ett hem åt gången.

Om rollen

DREM växer och söker nu en Full Stack Utvecklare som vill arbeta med cutting-edge teknik och framstående moderna ramverk. Du kommer ingå i utvecklingsteamet och arbeta nära vår CTO. Teamet arbetar enligt Kanban som metodik och stacken består av bland annat React, GraphQL, Node, MongoDB, RabbitMQ.

Om dig

Du är en kodande Schweizisk armékniv som verkligen jobbar fullstack och inte bara snackar fullstack. Du kommer skriva kod för både våra interna verktyg och våra kundportal, bygga integrationer, arkitektur och micro services, allt med målet att effektivisera processer och bygga användarvänliga gränssnitt som våra fantastiska kunder ska mötas av, - allt för att underlätta köpresan hos oss på DREM.

Vi söker dig med minst 4 års professionell utvecklings-erfarenhet av utveckling och som är mycket driven samt har en stark vilja att utvecklas snabbt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser att du har erfarenhet av React, Typescript/Javascript, CSS/HTML, Kotlin, Git/Github, MongoDB, Node.js och Event-driven arkitektur. Självklart har du en hel arsenal av andra verktyg i ditt bälte.

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har en stark entreprenöriell anda, ett stort driv och vilja att ta initiativ, är analytisk och datadriven, har en kreativ och hands-on approach till problemlösning samt vill göra skillnad i en framtidsstark bransch.

Förändra världen med oss

Bli en del av DREM och förändra världen – ett hem åt gången. Skicka in din ansökan idag!

Arbeta med oss.