Energikonsult / innesäljare

Stockholm, Sweden

Om Rollen

Vill du hjälpa husägare att spara energi och samtidigt göra något gott för klimatet? Vi söker nu flera energikonsulter till vår Stockholmshub. Som energikonsult på DREM hjälper du husägare du husägare välja rätt värmepump för sitt boende (LuftVatten och Bergvärme).

Som energikonsult är du en del av säljteamet, vilket är DREMs kärnteam. Tillsammans med dina teamkollegor jobbar du för att hjälpa kunden spara pengar, genom att förmedla rätt lösning för just dennes boende.

Vi erbjuder dig

 • Fast anställning med bra lön och möjlighet till bonus

 • Riktigt bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och försäkringsskydd

 • Att bli del av ett härligt team som bryr sig och vill göra en skillnad för klimatet

 • Personlig och professionell utveckling, både i vardagen och genom olika utbildningar

 • Möjligheten att vara med på en riktigt spännande tillväxtresa

Hur jobbet går till

Vi har skapat en helt digital försäljningsresa, vilket innebär att du arbetar på din dator från vårt kontor på Södermalm. Kunderna kontaktar oss via vår digitala plattform. Därefter ansvarar du för hela kundresan. Den börjar med ett virtuellt hembesök via video, där du skapar dig en grundlig förståelse för kundens behov och husets förutsättningar.

I nästa steg tar du fram lösningsförslag till kunden, vilket sker med stöd av våra digitala verktyg och beräkningssystem samt samarbete med erfarna kollegor och samarbetspartners både från tillverkar- och installatörs-ledet.

När kunden beslutat sig för vilken eller vilka lösningar denne vill ha så hjälper du kunden lägga en order och planerar in installationen.

Vi söker dig som

 • Är social och gillar att jobba med andra människor

 • Får energi av försäljning och att hjälpa kunder

 • Är målmedveten och har hög arbetsmoral

 • Har ett starkt driv och löser problem som kommer upp

 • Är flytande i svenska både i tal och skrift

Det är särskilt meriterande om du

 • Har kunskap och erfarenhet inom värmepumpar

 • Har erfarenhet av komplex försäljning till privatpersoner, t.ex. teknisk försäljning eller försäkringar

 • Är intresserad av energi- och klimatfrågor

Om DREM

Vi hjälper husägare spara energi, höja värdet på sitt hus, och minska sin klimatpåverkan. Vi gör detta genom att förmedla gröna energilösningar, såsom LuftVatten- och Berg-Värmepumpar.

Vi vill vara med och bidra i den gröna omställningen. Visste du att 12% av Europas koldioxidutsläpp kommer från uppvärmning av våra hus? Det är lika mycket som alla bilutsläpp tillsammans. Därför vill vi hjälpa husägare minska sin energiförbrukning, både för sin plånbok och för klimatets skull.

Vi gör det genom att leverera en lösning som är Trygg, Prisvärd och Enkel för husägaren.

Vi tror på den enkla devisen att en nöjd kund ger tre nya kunder. Därför är jobbar vi stenhårt för att alla våra kunder ska vara nöjda med de lösningar vi levererar. Vårt mål är 100% nöjda kunder så att vi får chansen att förmedla fler energilösningar till kunden och dennes bekanta.

DREM står för Distributed Renewable Energy Movement - och vår resa har bara börjat. Vi når idag halva Sverige, men målet är Europa. Sök till oss och bli del av en tillväxtresa där du får utvecklas tillsammans med hyggliga människor, ha roligt och bidra till ett bättre klimat!

Förändra världen med oss

Bli en del av DREM och förändra världen – ett hem åt gången. Skicka in din ansökan idag!

Arbeta med oss.

Testa vår värmepumpskalkylator

Testa vår värmepumpskalkylator

Testa vår värmepumpskalkylator